gallery/recente foto rob van der weijden

Over ons

Hallo,

Ik ben Rob en bijna 60 jaar. Ik heb jarenlang gewerkt met mensen. Zeven jaar in een jeugdgevangenis en ruim tien jaar bij Rimo Parkstad als pedagogisch werker bij de Nachtopvang in Heerlen en bij het Zorgpension in Nuth. Aan mensenkennis dus geen gebrek. Nu verdien ik de kost als freelance tekstschrijver en speechschrijver. Ik beschik over uitstekende contactuele eigenschappen, kan ontzettend veel geduld opbrengen en luisteren als de beste. Zeer geschikt voor gezelschap en ideaal als gesprekspartner.

Wie zijn wij

gallery/20170509_224105

Hallo, mijn naam is Marlies en ben 60 jaar. Ik heb altijd de ander tot steun willen zijn. Ik heb zowel een creatieve als een therapeutische achtergond. Ik heb ervaring als leerling verpleegster in de ouderenzorg, ben masseuse, Life Coach en ook bekend met Voice Dialogue en Hypnotherapie. Ik heb een groot inlevingsvermogen en uitstekende contactuele eigenschappen. Ik ben positief en spiritueel ingesteld en hecht veel waarde aan een goed contact. Ik maak graag tijd vrij voor mijn medemens. Dus ook voor u!

We zijn een echtpaar en hebben het idee opgevat het leven van een ander aangenamer te maken door middel van gezelschap en coaching. Onze kinderen hebben het nest verlaten en omdat we meer vrije tijd hebben gekregen, willen we een nuttige bijdrage leveren aan onze samenleving. Door er voor u te zijn als geprekspartner, buddy of als coach proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Samen leuken dingen doen, gezellig kletsen, praten over eventuele problemen waarmee u te maken heeft of helpen met praktische zaken, u kunt ons bijna overal voor inschakelen. Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan. Vaak nog dezelfde dag wordt er contact met u opgenomen. Maak u wensen kenbaar en laat maar weten waar u behoefte aan heeft. We hopen dat we ook wat voor u kunnen betekenen.

VOG

Even belangrijk om te benadrukken is dat we altijd een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. We willen natuurlijk dat u bij het inschakelen van ons voor gezelschap en/of coaching geen enkel risico loopt om benadeeld te worden. Zo'n VOG is een officieel document dat alleen door de gemeente wordt verstrekt wanneer je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. U hoeft zich dus wat dat betreft geen enkele zorgen te maken!