In principe kunt u op allerlei manieren een beroep op ons doen. Globaal hebben we dat onderverdeeld in:

 

  • Gezelschap
  • Activiteiten 
  • Coaching

Gezelschap

Onze diensten

Vrijwel iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Het is een essentieel onderdeel van ons welbevinden. Als eerste gaan we samen met u na wat voor een soort gezelschap u wenst. Wilt u iemand die luistert of juist iemand die vragen stelt? Het kan ook zijn dat u van de stilte houdt en gewoon iemand om u heen wilt hebben, maar die wel voor u klaar staat. 

Gezelschap & Coaching

Activiteiten

Iets alleen ondernemen is niet altijd leuk. Soms heb je behoefte om dit samen met een ander te doen. Lang niet iedereen heeft de tijd of kan juist die middag of avond niet vrijmaken. Voor een gezellige activiteit thuis of buiten de deur kunt u nu wel iemand regelen. Even bellen en een afspraak is zo gemaakt. Een spelletje doen, samen zwemmen, wandelen, winkelen, koffiedrinken, fietsen, bowlen, een museumbezoek of naar de bioscoop. In principe is alles bespreekbaar.

Coaching

Coaching betekent letterlijk begeleiden door middel van gesprekken, waarbij u zelf uw eigen oplossing vindt voor een bepaald probleem. Heeft u echt een blinde vlek of wilt u meer over uzelf weten? Dan kan een hypnotherapiesessie of een Voice Dialogue sessie uitkomst bieden. Deze sessies helpen u weer om in uw kracht te komen en dingen te verwerken. Ook zijn er soms verrassende stukken van jezelf die weer aan het licht komen en weer geintegreerd worden in je persoonlijkheid.